طريقة عمل الجبنة المطبوخة فالبيت اوفر واجمل
بنغلى اللبن ونسيبه يدفى شوية
بعدين بنرجعه عالنار ونحط ربع كوب خل لكل كيلو لبن ونستنى لحد ميفصل ونشيله من ع النار ونستنى5 دق
بعدين تاخد الخليط دة زنصفيه ع شاش مربوط فمصفاة وتحته حلة
لحد ما الشرش ينزل وتتبقى الجبنة
ناخد الجبنة نحطها فالخلاط وعلى كل كيلو ربع كوب زيت واخر شرش ومعلقة صغيرة ملح وفلفل اسود
تقدرى تتحكم فقوام الجبنة حسب ما بتحبيها بالشرش وتضيفى النكهة اللى أنت عايز فلفل أخضر أو زيتون او جبنة شيدر او ورمى او مثلثات
وتضربيهم لمدة 3 دق
وتصبيهم فعلية وتدخليها الثلاجة بتبقى سائلة بس بتمسك
و بالهنا والشفا بجد اوفر واحلى كتير مالجاهز وبتعمل كمية حلوة

بنغلى اللبن ونسيبه يدفى شوية
بعدين بنرجعه عالنار ونحط ربع كوب خل لكل كيلو لبن ونستنى لحد ميفصل ونشيله من ع النار ونستنى5 دق
بعدين تاخد الخليط دة زنصفيه ع شاش مربوط فمصفاة وتحته حلة
لحد ما الشرش ينزل وتتبقى الجبنة
ناخد الجبنة نحطها فالخلاط وعلى كل كيلو ربع كوب زيت واخر شرش ومعلقة صغيرة ملح وفلفل اسود
تقدرى تتحكم فقوام الجبنة حسب ما بتحبيها بالشرش وتضيفى النكهة اللى أنت عايز فلفل أخضر أو زيتون او جبنة شيدر او ورمى او مثلثات
وتضربيهم لمدة 3 دق
وتصبيهم فعلية وتدخليها الثلاجة بتبقى سائلة بس بتمسك
و بالهنا والشفا بجد اوفر واحلى كتير مالجاهز وبتعمل كمية حلوة
