-->

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

طريقة عمل سويسرول الشيكولاته 2016

سويسرول الشيكولاته
المكونات...
ربع كيلو دقيق اسبونش شيكولاته
2بيضه
ربع كوب لبن
ربع كوب زبدة
كيسين فانيليا
الحشو...
2 كيس كريم شانتيه
كوب ونص لبن سااااقع تلج
نص كيس كريم كراميل
نص علبه قشطه
الطريقه...
هنحط كل المكونات مع بعض وفي العجان لمدة ربع ساعه ونكون مجهزين صاج السويسرول مبطن بورق الزبدة ونحط الكيكه وعلي الفرن ربع ساعه بطلعها علي ورق زبدة مرشوش بالسكر البودرة
اول ما تبرد نفرش الكريمه ونلفها وندخلها التلاجه تمسك ونطلعها بعدها بساعه نغلفها من برة ونزوقها زي ما نحب
الحشو ...
بحط الكريم شانتيه مع كوب اللبن ويضرب كويس جدا
وبعدين نحط القشطه وبودرة الكريم كراميل و باقي لبن ويدخل التلاجه لحين الاستخدام

التعليقات



إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

إتصل بنا

جميع الحقوق محفوظة

HOW TO

2016