اولا كيلو دقيق يكون نوع كويس -خمس بيضات -2كوب سكر مطحون -كوب وربع سمنه -فانيليا -كوب صغير جوز هند ناعم -نصف كوب لبن نصف كوب زيت -ملعقة نشادر صغيره مليانه
الطريقه
1-اضربى السمن مع السكر حتى تصير العجينه مثل الكريمه
2-ثم تضيفى البيض والفانيليا -وتضربى جامد
3- ثم تضيفى جوز الهند
4- ثم تضيفى الدقيق
5- ثم تضيفى النشادر
6- ثم تقلبى العجينه مع اضافة اللبن حتى تتكون لديك عجينه الاستعمال ثم اعملى بالماكينه او القمع الحلوانى ثم رصى فى الصاج مدهون زيت ثم يخبز فى الفرن ويحمر يطلع ويقدم.......